נבט החיטה
כ - 10% מהגרגר החיטה שממנו מתחילה הנביטה, האזור הכי מרוכז בכל המינרלים,ויטמין E,B6 , B2 , B1 , ברזל, אבץ, סלניום, מנגן, מגנזיום נחושת ועוד. - מזון פונקציונלי טיפולי
רגיש לקלקול ולעובש - , אין לו קליפה שמגנה, לכן חשוב לקנות כמה שיותר טרי ולשמור במקרר
קלייה מונעת עובש, אך פוגעת בערכים התזונתיים
מכיל גלוטן. חולי צליאק או מי שמאוד רגיש לגלוטן אסור לו לאכול גם את נבט החיטה.עדיף מיץ עשב חיטה שם אין גלוטן.
מגיע כפתיתים או כאבקה
מפזרים על הסלט, במרק, על דייסת קוואקר-שיבולת שועל , בשייק
מספר המוצרים בסל : 0