נבטים אורגנים על מצע אדמה
התשובה המוחצת לעולם רווי רעלים, המזון המרוכז ביותר בנוגדי חמצון
נעים מאוד, אני המזון הכי בריא שתמצאו - ד"ר גיל יוסף שחר (M.D)- זה כנראה המזון הבריא ביותר בכדור הארץ
אם אתם לא מכירים, זה הזמן לתקן את הטעות הטרגית לגוף שלכם, אם אתם כן מכירים ונמנעתם מהצריכה עקב זמינות וטריות, פתרנו לכם את כל הבעיות
ü הכי טריים - אתם אלו שקוצרים אותם, לפני כל ארוחה כאילו גודלו בגינתכם.
- ללא עיפוש (עיפוש=חמצון=חיידקים רעים)
- הכי טעימים שיש! (ממכר – ראו הוזהרתם)
ü הכי הרבה מינרלים - גדלים על אדמה, כלומר מכילים את מלוא פוטנציאל המינרלים האפשרי. (אלו שגדלים על מים מפסידים את כל המינרלים של האדמה)
ü הכי הרבה נוגדי חמצון* - בצורה כזו הנבטים מכילים את מקסימום נוגדי החמצון. (נבטים שנקצרו מאבדים כ 15% מערכם התזונתי כל 24 שעות)
ü חיי מדף ארוכים במיוחד! - ממשיכים לגדול אצלכם במקרר בבית. חסל סדר 'זריקת נבטים לפח'. הנבטים נשארים במלוא הטריות עד שבועיים
במהלך ההנבטה כמות הוויטמינים שבזרע או בגרעין מכפילה את עצמה במאות אחוזים הנבטים מכילים את הערכים התזונתיים הגבוהים והמשובחים ביותר.
נוגדי חימצון - גוף האדם מזדקן ונהיה חולה מחוסר נוגדי חימצון שמנטרלים את על עולם הרעלים מכל הסוגים . האוויר שלנו מזוהם, הן בחוץ והן בקניונים ובמיוחד חניונים תת קרקעיים (שאין בהם אוורור וריכוז החומרים הרעילים בהם הינו עצום). המים שלנו מזוהמים במתכות כבדות, שיירים של חומרי הדברה, פתאלאטים ועוד מגוון גדול של חומרים רעילים.
המזון לצערנו הרב מכיל רעלים רבים, דיוקסינים, מתכות כבדות, שיירים של חומרי הדברה ועוד. בעולם כזה, כדאי, כמשקל נגד, להזין את הגוף במזונות מרוכזים בנוגדי חימצון ובחומרים נוגדי סרטן.
לכן שאני חושבים על בריאות ואנטי אייג'ינג, חייבים לצרוך כל יום נוגדי חמצון וכמה שיותר
הנבטים הירוקים הם ככל הנראה משפחת המזונות העשירה ביותר וגם הזמינה ביותר לציבור, שיכולה לספק ריכוז גבוה במיוחד של נוגדי חימצון.