משלוחים בכל רחבי הארץ           האתר בהרצה, התחלת פעילות - 30 לנובמבר 2019


מספר המוצרים בסל : 0
חיפוש :   
מחיר: נמוך|גבוה שם : א-ת|ת-א
  1. קטלוג
  2. /
  3. שמנים
  4. /
  5. שמני בסיס
זרעי ענבים 125 מ"ל
זרעי ענבים 125 מ"ל
שמן זרעי ענבים הוא תוצר הלוואי של תעשיית היין, כלומר הוא מופק מזרעי ענבים, אחרי שעברו כבישה לצורך יצירת היין. השמן מכיל פרואנטוציאנידינים, נוגדי חמצון, המועילים במיוחד בחיזוק של כלי דם ולכן השמן יעיל בהורדת LDL והעלאת HDL, ובנוגדי חמצון נוספים כמו הרסווטרול הנמצא בקליפות הענבים. כף שמן מכילה 3.9 מ"ג ויטמין E (19% מהתצרוכת היומית המומלצת) , ויטמין זה חיוני לשמירה על מבנה התא והאטת תהליכי הזדקנות התא, מסייע ליצירת תאי דם אדומים, משפר את זרימת הדם וגמישות כלי הדם, מסייע לטיפול בטחורים ודליות.
מחיר: 24
כמות
שקדים 500 מ"ל
שקדים 500 מ"ל

בעולם היופי והבריאות נעשה תמיד שימוש רב בשמן שקדים בזכות הסגולות הבריאותיות שלו וגם בתור היכולות הקוסמטיות שלו, עוד לפני שהמדע המפותח הגיע לשמן זרעי השקדים העוצמתי. שמן זה פופולרי במיוחד בדרום מזרח אסיה ובמזרח התיכון שם עצי השקדים בויתו לראשונה. חרצני השקדים והשמן המיוחד אשר נשאב מהם מקבלים שבחים רבים על יכולות החיזוק הכללי של בריאות העור והלב אשר הגרעינים מספקים.

כיום אנחנו גם יודעים שהשמן עשיר בוויטמין E, חומצות שומן רוויות, חלבונים, אבץ ואשלגן לצד עוד מספר רב של מינרלים וויטמינים אחרים, מה שמסביר למה השמן יכול לעשות כל כך טוב ללב, לשיער ולעור שלנו.

מחיר: 52
כמות
חוחובה 125 מ"ל
חוחובה 125 מ"ל
שמן החוחובה זהה בהרכבו המולקולרי כמעט במאה אחוז ל"סבום" (שכבת ההגנה הראשונה של העור). תכונה מולקולרית זו מעניקה לשמן את ההתאמה הגבוהה ביותר לעור אדם. ככזה השמן נספג בקלות ובמהירות מבלי להשאיר תחושת שמנוניות על העור.
בנוסף לכך, יכולת החדירה העמוקה של השמן מעניקה לו יכולת להחדיר יחד איתו רכיבים פעילים נוספים. זו הסיבה שכל חברות הקוסמטיקה בעולם משלבות אותו במוצריהן. למעשה, שמן החוחובה הוא "מכפיל כח" לכל מוצר קוסמטי!
לשמן החוחובה ריכוז גבוה של ויטמין E ואומגה 9 . רכיבים אלו חיוניים לשמירה והתחדשות של העור.
מחיר: 78
כמות
נבט חיטה 125 מ"ל
נבט חיטה 125 מ"ל
שמן טהור המופק מנבט החיטה והינו עשיר בויטמין E. השמן מסייע להרגעת גירויים בעור, מגן עליו מפני נזי חימצון ומשפר את גמישותו. השימוש העיקרי בו הוא למניעת סימני מתיחה לנשים הרות או לאנשים בתהליכי הרזיה. כאשר יש שינויים מהירים באופן יחסי במתיחות של העור עלולים להיווצר בו מעין פסים בהירים שנקראים סימני מתיחה. לן מומלץ שימוש בשמן נבט חיטה בהריון, כבר מתחילתו, על מנת למנוע סימנים אלו. התכולה הגבוהה של ויטמין E בשמן מאפשרת לעור לשמור על גמישות ואלסטיות והשמן מעניק לעור הזנה ולחות ומגן עליו מפני יובש. ניתן להשתמש גם בשמן נבט חיטה לצלקות על מנת למזער ולטשטש אותן (צלקות חדשות יחסית, פחות יעיל על צלקות ישנות), כיוון שהשמן משפר את זרימת הדם לאזור המטופל ומעודד בניה של תאים חדשים על פני שטח העור.
מחיר: 63
כמות
טואול - בניית אתרים