שיבולת שועל 

עשירה  בסיבים תזונתיים, במיוחד בטא גלוקן, אשר הוכח כמפחית את רמות הכולסטרול ומשפר את בריאות הלב ומחזק את מערכת החיסון.

מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים כמו מנגן, זרחן, מגנזיום, נחושת, ברזל, אבץ, חומצה פולית וויטמינים מקבוצת B. בנוסף, הם מציעים תכונות נוגדות חמצון ומהווים מקור לחלבון מהצומח.

 

18  סיבות להכניס לתפריט היומי

  1. בריאות הלב: מסייע בהורדת רמות הכולסטרול.
  2. ניהול משקל: תכולת סיבים גבוהה מסייעת בשליטה במשקל.
  3. בקרת סוכר בדם: יכול לעזור בניהול רמות הסוכר בדם ו =בהורדת לחץ דם גבוה.
  4. בריאות מערכת העיכול: משפר את תנועות המעיים ואת בריאות המעיים.
  5. ללא גלוטן: בטוח לסובלים ממחלת צליאק או רגישות לגלוטן.
  6. עשיר בנוגדי חמצון: מכיל אווננתרמידים, מועילים להפחתת דלקת.
  7. הגברת אנרגיה: מקור טוב לפחמימות לאנרגיה.
  8. שובע: שומר אתכם שבעים יותר זמן, ומפחית את הסבירות לנשנושים.
  9. בריאות העור: משמש במוצרי טיפוח לתכונות מרגיעות.
  10. רב תכליתי בבישול: משמש במגוון מתכונים.
  11. עשיר בויטמינים ומינרלים: מקור טוב לחומרים מזינים חיוניים.
  12. מקור חלבון מהצומח: מתאים לתזונה צמחונית וטבעונית.
  13. חיזוק מערכת החיסון: בטא גלוקן תומך בתפקוד החיסוני.
  14. בריאות העצם: מספק מינרלים חשובים לחוזק העצם.
  15. ביצועים אתלטיים: מועילים להתאוששות שרירים ואנרגיה.
  16. סיכון מופחת לאסטמה: מחקרים מצביעים על יתרונות לבריאת דרכי הנשימה של ילדים.
  17. עשירה בצורן (סיליקה) שחיוני לחיזוק שיער ציפורניים והעור (למניעת קמטים)  
  18. קיימות סביבתית: דורש פחות מים וחומרי הדברה בהשוואה לדגנים אחרים.

       שיבולת שועל מרוססת בחומר הדברה גלייפוסט (Glyphosate) שהוא חומר הדברה שהוכח כמסרטן , לכן חשוב מאווווווווווד לצרוך רק אורגני 

       שיבולת שועל נטולת גלוטן , אך גדלה ומובלת בשקים של חיטה , לכן מי שרגיש לגלוטן לוודא שכתוב על האריזה ללא גלוטן 

        סייג אחרון, לא לאכול כמות גדולה בבת אחת, מערכת העיכול תגיב בריבוי גזים ונפיחויות - מכילה חלבון בשם אבנין  שיש אנשים שרגישים אליו - פשוט תקשיבו לגוף


השתכנעתם ?   - אז קבלו מתכונים

logo בניית אתרים