חוקי ארוחה מושלמת



       *פירות לפני הארוחה או כארוחה נפרדת



        1. ארוחה מתחילים עם כוס מים לפני, עדיף לחכות כמה דקות, לפני האוכל


              2. להתרגל להוסיף פרוביוטיקה לכל ארוחה - מאכלים שגדושים בחיילים הטובים שמייד משתפים פעולה עם החבר'ה הטובים במעיים במלחמה על האיזון המתבקש - מאכלים מותססים, כמו ירקות, מלפפונים, כרוב, יוגורט, קימצ'י, מיסו וקפיר המקור הטוב ביותר הם ירקות כבושים/מותססים ביתית או כף חומץ תפוחים בכל ארוחה


       3. להתרגל להוסיף תבלינים לכל ארוחה כל התבלינים הינם בעלי צפיפות תזונתית גבוהה ביותר של נוגדי חמצון (מנקים את הרעלים מהגוף) ועוזרים למערכת החיסון בעבודת הקודש שלה למנוע, לרפא כל מחלה ולהאט תהליכי הזדקנות  כדאי, ראוי, רצוי וחובה להוסיף אותם לכל סוג תבשיל


        4. להתרגל להוסיף עשבי תיבול  לכל ארוחה הרבה מעבר לקישוט ותיבול הטעם, כולם עשירים במינרלים, ויטמינים ושלל נוטריאנטים, עשירים בנוגדי חמצון לחיזוק מערכת החיסון, סיבים תזונתיים לעיכול תקין וכלורופיל - מולקולה שעוזרת לניקוי רעלים מהגוף,


        5. להתרגל להוסיף אגוזים, שקדים, זרעים וזרעונים עשירים במינרלים, ויטמינים ושלל נוטריאנטים, עשירים בסיבים תזונתיים שחשובים לפעילות תקינה של מערכת העיכול ומערכת החיסון עשירים בנוגדי חמצון לחיזוק מערכת החיסון ולהאטת תהליכי הזיקנה, עשירים במולקולות שומן שחיוניים לפעילות של המח ומערכת העצבים, עשירים בחלבון צמחי איכותי וחשוב ללא הנזקים והרעלים של חלבון מהחי.



תוספות קטנות אלו לתזונה היומיומית שלנו הן תוספות גדולות מאוד    לבריאות הלב, המוח, העצמות והגוף כולו.



בברכת בריאות איתנה,


אברהם מור קצב

נטורופת והרבליט קליני  ND MA CIH

logo בניית אתרים